Topic-icon B1/B2 visa çok acil yardım!!!

9 years 10 months ago #1 by deniz
Aldigin vizelerden cok Amerika`ya girerken hangi vizeyle girdigin onemli. Girisi nerden yaptigin da onemli degil. Kurs icin F1 almak zorundasin gibi. Kursla , observershiplik cakisiyor mu? Eger cakismiyorsa Kanada uzerinden cikip tekrar B1 la girebilirsin observerlik icin.Eger cakisiyorsa, F vizesi ile girmisken gozlemcilik yapip yapamayacigini da hastaneye sorabilirsin ama kurstan izin almani isteyebilirler cunku F1e sonucta kurs sponsor olacak.

Dr.Deniz Doruk

Resident in Psychiatry
Mayo Clinic
Rochester, MN

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 11 months ago #2 by neox
bence vize şirketlerini arayıp sorun çünkü bir sürü vize tipi var. hatta abd konsolosluğuna mail ya da tlf ile ulaşmanız daha güvenli olur.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 11 months ago #3 by Anonymous
B1/B2 visa çok acil yardım!!! was created by Anonymous
Arkadaşlar merhaba
Ben 1 hafta önce 1 ay observerhiplik için B1/B2 visa ya başvurdum. Bi problem yaşamadan vizemi aldım ancak benim 11 temmuzda Chicago da yapılacak CS sınavı için bi çok planım vardı. Öncelikle Chicago ya Mayıs başında gidip kaplanın Haziran CS kursunu almak ve Chicago da academic bir ingilizce kursuna katılmak istiyordum ancak şimdi kurslara kayıt yaptırmak istediğimde bana F visa almam gerektiği söyleniyor. Bunun bir çözümü var mıdır? Şimdi vizemi de B visadan F visa ya çevirmek hem zaman kaybı hem de observershiplik için bir problem mi? ya da B visa ile alınabilecek kurslar var mıdır?Acil cevaplarsanız çok sevinirim. Herkese başarılar.
-Dr. Kazim Aykent

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Anonymous
  • Anonymous's Avatar Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
Time to create page: 0.434 seconds