Topic-icon USMLE Step 2 CK 252/99 : Paylaşan : "in ter"

11 years 10 months ago #1 by rabinovich2006

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 10 months ago #2 by in ter
first aid okumadim. Iki kere konu kitabi (hepsi kaplan) ve yaklasik iki kere uw cozdum. uw ilk yuzdem 73 tu yanlis hatirlamiyorsam. Ikinci birinciye cok yakindi testlerde genelde %90 nin altina inmiyordu.

Eve 3.5 ay calistim. Step 1 le arasini fazla acmazsaniz, kisa surede alinabilir. Step 1 in eglenceli (klinik kismi) ikinci step 2 gibi. Sadece biraz kadin dogum vs ekleniyor.

uw hazirlanmak icin cok iyi bir kaynak.

Basarilar.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 10 months ago #3 by rabinovich2006
in ter paylasimlarin icin cok tesekkur ederim..
sana bir kac soru soracagim!!
first aid okudun mu? okuduysan ssinavda faydasini gordun mu? ne kadar faydali?
UWnin faydasi nekadardir? UW ortalaman ne kadardi?
ve 3,5 ay cok iyi.. daha once calsitin mi? yoksa 3.5 ayda okuyup uw cozup girdin??
Saygilarimla
Tekrar tesekkur ederim
The following user(s) said Thank You: m3rcury

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 8 months ago #4 by TANER OZDEMIR
Ah keşke bende yeni mezun olsaydım, 3,5 ayda hem kitapları okuyup hem de soruları çözebilseydim. Tebrikler

Dr.Taner Özdemir

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 8 months ago #5 by bozkan
darısı başımıza

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 8 months ago - 12 years 8 months ago #6 by USMER
Sayin Üyemiz 'in ter'

Paylaşımınız için teşekkürler. Tebrik ederiz, paylaşımınız USMER DENEYİM BANKASINA girmeye hak kazanmıştır. Deneyim bankasına girmeye hak kazanan bir paylaşım karşılığı olan 90 puan üyelik hesabınıza eklenmiştir.

Ayrıca her iki USMLE sınavından 95 persentilin üzerinde başarı gösterdiğiniz için (99 / 99) USMER Sitesi Seçkin Üye'leri arasına katılmaya hak kazandınız. USMER Seçkin üyeleri arasında, üniversite profesörleri, ECFMG sertifikalı hekimler, çok özel nitelikleri olan üyeler bulunmaktadır. Bu "seçkin" kadroya katıldığınız için sizi ayrıca çok tebrik ederiz. Katkılarınızın devamını dileriz. Son basamağı da başarıyla geçip ECFMG sertifikası aldıktan sonra ECFMG sertifikalı Seçkin Üyelerimiz arasına katılabilirsiniz. Tüm USMER Seçkin Üyeleri gibi, sitemizin tüm kısıtlı alanlarına erişiminiz sınırsız olarak açılmıştır.

Sevgiyle,

USMLE STRATEJi MERKEZİ

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
The following user(s) said Thank You: in ter

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 8 months ago - 12 years 8 months ago #7 by in ter
Daha önce çalışma programımı yazmıştım. Kısaca özetleyip sınav hakkında daha önce yazıp yazmadığımdan emin olamadığım -tam üye değilim ya girip bakamıyorum yazdıklarıma :ohmy: - birkaç şey yazacağım.

Sınava toplam 3.5 ay gibi bir sire hazırlandım (2.5 ay intern, 1 ay boş). 2 defa kitapları, 2 defa da uw yi çözdüm. İkinci uw tekrarı nöbetler hastane deken yarım yamalak oldu. Az bir kısmını okuyamadım, bir kısmının da sadece educational objective yazan kısmını okudum.

Sınava gelince, 8 blok gerçekten çok yorucu oluyor. Aralarla beraber şu şekilde çözdüm. 2 blok-kısa bir ara-1 blok-kısa bir ara-1 blok-uzun bir ara-2 blok- kısa bir ara -1 blok- kısa bir ara-1 blok.

Zaman problemim olmadı. uw ye göre uzun olan sorular da vardı, kısa olanlar da, genel olarak bence uw de soruları ortalama 1 dk da çözebiliyorsanız zaman problemi olmayacaktır. Zorluk konusunda ise uw gibiydi, çok basit görünüp de fikrimin olmadığı 2-3 soru vardı. Ama sanki nbme denemesinden daha zor gibiydi, denemeyele aşağı yukarı aynı puanı aldım. Nbme denemesini girmeden önce kendinizi görmek adına almanızı tavsiye ederim.

Bir de step 1 de farketmediğim bir şey farkettim. -Belki öyle bir uyguşama olmadığından, belki heyecandan farketmemiştim.- Blokları erken kapatınca bloktan kalan zaman mola süreme eklendi. Sınav bittiğinde yaklaşık 1 saat mola kullanmama rağmen hala yarım saat molam vardı. Hiç okumamıştım böyle bir uygulamayı tabi cesaret edip fazla mola kullanmadım, sınavdan yarım saat erken çıkmış oldum. :)

Herkese başarılar...
The following user(s) said Thank You: umc, USMER, kerim, m3rcury, yasemenk, psyringae

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
Time to create page: 0.464 seconds