Topic-icon LÜTFEN ACİL YARDIM

8 years 9 months ago #1 by tusmaster
Replied by tusmaster on topic LÜTFEN ACİL YARDIM
Merhaba. Transkript ve diploma için A4 boyutlarında fotokopi olması yeterli. Aslında her ikisi de ingilizce olursa şukela, başka bir şeye gerek yok. Ama Türkçe'den İngilizce'ye çeviri olacaksa orijinal olanın da fotokopi gitmeli. Başvurunun şu şartlarda "eligibility period"a yetişmemesi mümkün. Normalde eligibility period bir seferliğine mahsus uzatılabiliyor. Ama form 186 onaylanmadan bunu yapabilmek mümkün mü emin değilim. Mümkünse ecfmg'nin kendisine sormak daha mantıklı gibi. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ya da +1(215) 386-5900 (Philadelphia saatiyle gündüz 9-17 saatlarinde arayın).

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 9 months ago #2 by EK
LÜTFEN ACİL YARDIM was created by EK
Merhabalar. Mezunum usmle step 1 için başvuru yaptım parayı ödedim.Şimdi form 186 print etme aşamasında kaldım çünkü noter onaylı mı fakülte aracılığıyla mı seçeceğime karar veremedim. Hangisi daha uygundur tr de noterlerin ingilizce evrak onaylama yetkisi yok diye okudum forumda. Eligibility period için haziran-eylül 2015 seçmiştim ama burda okuduklarımdan anladığım kadarıyla reddedilebilir ve bu sürede sınavı almam mümkün olmayabilir. Bu durumla ilgili yapabileceğim bir şey var mı? Süreç yetişmezse tekrar para ödemem gerekecek mi? Başvurudan red gelmemesi için hassas davranmaya çalışıyorum bu konularda kafam karışık...
1) - 2 adet diploma fotokopisi ( booklet de fotokopiler 276mmx279 mm olacak yazıyor bu kağıt ölçüsü degil diplomanın boyutudur değil mi?)
-1 adet fotograf
- 1 adet form 186
- 2 adet form 345
- 2 adet transkript gerekiyor diye anladım baska birsey gerekli mi?
2) Transkriptleri orjinal diliyle+ ingilizce mi almalıyım yoksa sadece ingilizce yeterli midir( yine booklet de ingilizce + orijinal dili hatta yine 216x279 mm yazıyor pek anlam veremedim)
3) Bir de ecfmg ye direkt bunları soran bir mail atsam mı? ve hangi mail adresine atmalıyım.
Yardım ederseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
Time to create page: 0.309 seconds