Topic-icon Step 2 CS Live Study Partner 23.03.2020

4 years 3 weeks ago #1 by hakangelincik
Merhaba arkadaşlar,

Step 2 CS'ye çalışmaya başladım. Yaklaşık 2-3 hafta içerisinde gerekli kaynakları okumayı bitirip hasta-doktor senaryoları ile live practice yapmaya başlamak istiyorum.

Şuanki coronavirus salgınında canlı partner ile practice yapmanın çok mantıklı olmayabileceğinin de farkındayım. Fakat, yine de temel korunma önlemlerini alıp (el yıkama, maske, gözlük, dezenfeksiyon gibi), fizik muayeneyi daha iyi öğrenmek ve sınavı simüle edecek şekilde First Aid CS kitabındaki bütün vakaları ikişer defa ve tepede tırnağa tüm sistem fizik muayenelerini uygulayıp öğrenecek bir partner arıyorum. Tercihim, çalışma partnerimin Van'da ikamet ediyor olmasıdır ya da Van'a yakın olması, zira ben şuan Van'da çalışıyorum. Fakat bu durum mümkün değilse bile, bir hafta sonu Van'da, diğer hafta sonu sizin bulunduğunuz şehirde practice yaparak bu durumu aşabiliriz diye düşünüyorum.

Benimle benzer durumda olan, ciddi, çalışmaya, practice yapmaya hevesli doktor arkadaşlardan haber bekliyorum.

USMER'de kayıtlı üye olmayan arkadaşlar bana şu adresten: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ya da Facebook'tan ismimi aratıp message resquest ile ulaşabilirsiniz.

Bu arada, ben NYCSPrep adlı kursa da kayıt yaptırmıştım. Ne yazık ki, salgından dolayı kurs iptal edildi. Şuan yapmak istediğim, bu kursa hazır olabileceğim kadar hazırlanıp, kursta verilen bilgilerden ve pratiklerden en efektif şekilde faydalanmak ve CS sınavını başarılı bir şekide geçmek, daha da önemlisi ABD'de başarılı bir hekim olarak çalışmanın en önemli komponentlerinden biri olan klinik becerilerimi geliştirmektir.
The following user(s) said Thank You: driyo

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
Time to create page: 0.207 seconds