Topic-icon USMER Seçkin ve Eksper Üye olmak isteyenlere duyuru !

11 years 9 months ago #1 by USMER
Sayın üyelerimiz,

Bildiğiniz gibi USMER'de üyelerimize ve takip edenlere ABD tıpta uzmanlık ile ilgili güvenilir bilgiler sunabilmek amacıyla, yaklaşık 2 yıldır Eksper Üye sistemini uygulamaktayız. Bu sisteme göre ABD ihtisas yapan ve ECFMG sertifikalı olan hekimlerimize EKSPER, yalnız ECFMG sertifikası olan, ya da USMLE sınav sürecinde yol almış diğer hekimlerimize de Seçkin Üye statüsünü uygun görüyoruz. Seçkin Üye statüsünü ayrıca sitemize başka türlü özel katkılar yapabilecek üyelerimizi verebiliyoruz. Bu sebeplerden sitemizi takip etmekte olan aşağıdaki durumlardan birine uyan üyelerimizin bizimle iletişime geçerek USMER'de verilen bu iki süresiz ayrıcaklıklı üye profilinden birine başvurularını davet ediyoruz :

-Halen ABD'de ihtisas yapan üyelerimiz
-ECFMG sertifikalı olup da değişik sebeplerden Amerika'da ihtisasa girmemiş halen Türkiye'de bulunan hekimlerimiz
-ECFMG sertifikalı olup da halen ABD'de Tıpta Uzmanlık sürecinde olan hekimlerimiz
-USMLE Step 1 ve Step 2 CK sınavlarının her ikisinde de başarı ile geçmiş üyelerimiz (eski sistemde 95 ve üzeri kuralı vardı, fakat 2 puanlı sistem değiştiği için bu kuralı değiştirdik)

Bunlara ek olarak sitemizin belli bir kıdeme ulaşması nedeniyle, sitemizi çok uzun süredir takip eden ve katkılarıyla var olan halen "aktif üye" statüsünde olan bazı üyelerimize de Seçkin Üyelik statüsü için değerlendirmeye alacağımız duyurmak isteriz.

Seçkin ve Eksper üyeler, USMER'deki Tam üyelerin erişebildiği tüm başlıklara süresiz olarak erişebilme yetkisine sahiptirler, ve USMER topluluğunun "çekirdek kadrosu" içinde değerlendirilmektedirler.

İlgililere duyurulur,

Sevgi ve Saygıyla

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
Time to create page: 0.203 seconds