Topic-icon USMLE Step 1 ve Step 2 sınavlarında literatüre yeni eklenen veya güncellenen bilgilerden soru gelmekte midir?

12 years 11 months ago #1 by umc
Çok güzel soru. Soru bankamızda olmayan sorulardan bir tanesi...


USMLE sınav soruları, NBME tarafından hazırlanır. (National board of Medical Examiners). Bu kuruluş USMLE sınav içeriğinden sorumludur. USMLE sınavları NBME'nin oluşturduğu soru bankasından her sınav için ayrı bir soru seti oluşturularak dünyanın her tarafındaki Prometric sınav merkezlerine şifreli olarak yollanır. Sorular bir soru bankasından seçilir. Bu soru bankasında belli bir miktar soru vardır (tahminen 30.000 - 50.000 civarı). Bu soru bankası sürekli olarak NBME kuruluşunun oluşturduğu ilgili kurullar tarafından güncellenir. Bu soru bankasına eklenen yeni soruların elbette, güncel literatürle paralel olması beklenir.

Soru bankasına aktarıyoruz. Kilitlenmiştir. Teşekkürler.

pazure wrote: Usmle sınavlarında temel ve klinik bilimlerde literatüre yeni eklenen veya güncellenen bilgilerden soru gelmekte midir?


Dr Ulaş Mehmet Çamsarı
The following user(s) said Thank You: pazure
The topic has been locked.
More
12 years 11 months ago #2 by umc
Sayin Üyemiz,

Paylaşımınız için teşekkürler. Soru Sorma Alanı'na kurallara uyarak yapmış olduğunuz giriş için 15 USMER puanı almaya hak kazandınız. Sorulan soruyla ilgili olarak fikri olan tüm üyelerimizi paylaşıma davet ediyoruz.

Sevgiyle,

USMLE STRATEJi MERKEZİ
www.usmer.org

Dr Ulaş Mehmet Çamsarı
The following user(s) said Thank You: pazure
The topic has been locked.
More
12 years 11 months ago - 12 years 11 months ago #3 by pazure
Usmle sınavlarında temel ve klinik bilimlerde literatüre yeni eklenen veya güncellenen bilgilerden soru gelmekte midir?
The topic has been locked.
More
Time to create page: 0.356 seconds